Opslagstavlen

Indskrivning til skolestart

Skal dit barn starte i skole efter sommerferien?

Undervisningspligten starter den 1. august i det kalenderår, hvor barnet fylder seks år.
    Du får nedenunder information om, hvordan du indskriver dit barn i folkeskole og førskoletilbud.

Indskrivning til skole 2019/20

Den digitale indskrivning til skoleåret 2019/20 er åben indtil 14. januar 2019.
    Til indskrivningen skal du bruge dit Nem ID og kommunens selvbetjeningsløsning.

Med selvbetjeningsløsningen kan du:
    • indskrive dit barn på den skole, der hører til områdets skoledistrikt. Hvis du er i tvivl om, hvilket skoledistrikt, der hører til barnets bopælsadresse kan du se skolernes placering i Struer Kommune. Se kort og oversigt.
    • søge om indskrivning på en skole i et andet skoledistrikt i Struer Kommune. Dit barn kan optages på en anden skole, hvis der er plads.
    • meddele kommunen at dit barn skal starte på en friskole/privat skole.
    • søge om udsættelse af skolestart. Hvis du ønsker at udsætte dit barns skolestart, skal du begrunde udsættelsen. Du vil herefter blive kontaktet af skolelederen på distriktsskolen.
    Indskriv dit barn i skole via Digital skoleindskrivning

Indskrivning til førskoletilbud i skolens SFO

Kommende skolebørn udmeldes med udgangen af februar måned af daginstitutionen og tilbydes pr. 1. marts et førskoletilbud i distriktsskolens SFO.
    Struer Kommune yder ikke tilskud til friskoler eller private dagtilbud i førskoleperioden fra 1. marts til 31. juli.
    Hvis dit barn skal i friskole, skal du kontakte friskolen for at høre nærmere om deres førskoletilbud.
    Indskriv dit barn i et førskoletilbud via Den Digitale Pladsanvisning

Flere oplysninger
    Har du ikke Nem ID, kan du bestille et på www.nemid.nu
    Du kan få hjælp til selvbetjening i Infocenter Struer
    Har du spørgsmål vedrørende indskrivningen, kan du også kontakte din distriktsskole og SFO. Langhøjskolens tlf.nr. er 9684-8610.

Pia Birk Skjoldborg den 15-11-2018
  • ikon
    Vedhæftet er skolebestyrelsens årsberetning 2017/2018 til orientering.

Pia Birk Skjoldborg den 02-05-2018
  • ikon
    Se venligst vedhæftede vedr. fællespasning i 2018, for de der har børn i Dagtilbud & SFO i Struer Kommune.
    Pia Birk Skjoldborg den 29-11-2017
    Til forældre med børn i Dagtilbud og SFO

Vedhæftet er priserne på børnepasning pr. 1. januar 2018.
    Pia Birk Skjoldborg den 29-11-2017