Opslagstavlen

• ikon
    Så er emneugen skudt igang, det emmer af aktiviteter over hele skolen - en sand fornøjelse at gå rundt og se og ikke mindst mærke stemningen.

Den første dag i en emneuge er ofte præget af lidt kaos og så denne dag, men det løser sig og bliver allerede bedre fra i morgen.

Jeg må endnu engang bare glæde mig over det engament personalet spreder ud over det hele. Jeg glædes ved at opleve hvor gode eleverne på kryds og tværs er til at være sammen - det er fællesskab.

Vi har valgt at flaget er hejst hverdag, fordi vi holder fest hele ugen.

En uge som denne er fantastisk for mange og kaotisk for andre - vi har prøvet gøre det så lempeligt for alle ved at man er sammen med de sammen børn og voksne hele ugen, men vi ved godt at for nogle bliver det aldrig helt godt.

Af forældrebrevet i sidste uge fremgår det, hvem der er omkring hvilke børn.

I løbet af ugen kommer dagbladet på besøg igen.

Jeg håber, jeres børn vil få en fantastisk uge, og jeg ved de bliver helt klar til lørdag.

Jeg glæder mig til at se så mange af jer som muligt på lørdag til åbent hus arrangementer fra 14.00 til 17.00.

Mvh. Karen Kattenhøj
    Karen Agger Kattenhøj den 24-09-2018
    HUSK

Lørdag d. 29. september, hvor vi holder jubilæumsfest skal alle Langhøjskolens elever i skole fra 13.45 til ca. 17.00.

Når vi kommer nærmere er vi klogere på. hvilket tidspunktet mere præcist.

Jubilæumsfesten er opdelt i to dele. Eftermiddasfest på skolen og aftenfest i hallen.

Eftermiddagsfesten, der er for alle interesserede, uden tilmelding, med aktiviteter på skolen.

Alle er velkomne; naboen, bedsteforældre, forældre, søskende, tidligere elever under 18 år dem over 18 år osv.

Del gerne budskabet, at der er fest på skolen og fejring af 50 års jubilæet.

Til denne del om eftermiddagen kan der kun betales med kontanter.

Mere om det senere.
    Skrevet af Karen Agger Kattenhøj den 22-08-2018
    Karen Agger Kattenhøj den 10-09-2018
  • Hej

Vi har haft mange tørkeskader på bla. boldbanerne i år og særlig slemt står det til med arealerne på de sandede jorde som feks. I Asp – vi har nu sået nyt græs i samtlige pletter og nu skal græsset have den fornødne ro til at etablere sig igen, derfor har vi flyttet målene væk fra bla. Minibanerne.
    Håber alle vil gøre sit til at bannerne kan blive grønne igen og hjælpe til med at holde børn og spillere væk fra arealerne resten af sæsonen.

Michael Andreasen,Park og Vej
    Karen Agger Kattenhøj den 07-09-2018
  • ikon
    Vedhæftet er skolebestyrelsens årsberetning 2017/2018 til orientering.

Pia Birk Skjoldborg den 02-05-2018
  • ikon
    Se venligst vedhæftede vedr. fællespasning i 2018, for de der har børn i Dagtilbud & SFO i Struer Kommune.
    Pia Birk Skjoldborg den 29-11-2017
    Til forældre med børn i Dagtilbud og SFO

Vedhæftet er priserne på børnepasning pr. 1. januar 2018.
    Pia Birk Skjoldborg den 29-11-2017