Opslagstavlen

• ikon

Nu mærker vi byggeriet på flere fronter.

Trafiksituationen her til morgen var kaotisk på begge P-pladser.

På skolens østside (Sognegården) opstod problemet fordi busserne ikke kunne komme ind hvor de plejer, da der er gravet op. Dog er der plads til personbilerne. Busserne kørte ind ved indkørsel forbudt skiltet, vendte rundt og bakkede - de havde ikke rigtig andre muligheder.

Heldigvis skete der ikke noget.

På p-pladsen mod vest (Hellen) var der en stor lastbil, der var ved at læsse noget materiale af til byggeriet, og det skabte også en lidt farlig situation.

Jeg har bedt eleverne om, at se sig rigtig godt for - reflexveste vil være en god ide i disse dage, så er de meget synlige.

Jeg vil opfordre kraftigt til, at vi alle er ekstra opmærksomme på i trafikken omkring skolen.

Pt. ved jeg ikke, hvor længe forholdene er sådan her.

Jeg vil stadig opfordre til, at I sætter jeres børn af ved hallen, da der er et fortov, de kan følge.

De, der cykler i skole, skal også være meget opmærksomme på, at der pt. er et andet trafikmønster omkring skolen end normalt.

Jeg håber, at vi snart kommer tilbage til normale tilstande.

Mvh. Karen
    Karen Agger Kattenhøj den 17-01-2019
    Fællespasning i sommerferien

Langhøj SFO er lukket i ugerne 28, 29 og 30. Der er mulighed for at deltage i fællespasningen i Limfjordskolens SFO.

Sidste frist for tilmelding til fællespasning er fredag den 29. marts.

Nærmere information vedr. tilmelding til fællespasning kommer på daycare.
    Pia Birk Skjoldborg den 08-01-2019
  • ikon
    Vedhæftet er oversigt over fællespasning for Dagtilbud & SFO i Struer Kommune i 2019.

Pia Birk Skjoldborg den 04-12-2018
  • ikon
    Se venligst vedhæftede med priser på børnepasning pr. 1. januar 2019 i Struer Kommune.

Pia Birk Skjoldborg den 30-11-2018